martes, 8 de julio de 2008

Activitats al espai públic


Barrio star: activitat del dia 16 d'octubre


Micròfon obert: dia 24 d'octubre

Ja tenim el pre- programa de les Jornades!!!!


Que vol dir pre-programa? Des de la Fundació Akwaba volem que les jornades arribin al màxim número de població possible, de totes les edats, sexes i cultures per tal de que entre tots i totes ens puguem enriquir cada vegada més de les activitats, per això des de el mes d’Octubre farem diverses activitats que estan relacionades amb les jornades, per tal de que el dia 22 puguem veure el “resultat”.

ACTIVITAT

DIA/HORA

LLOC

QUE FAREM?

STREET BASKET

14 DE NOVEMBRE 18:30h

PARC DE LA TORRASA

La jornada consisteix en una tanda de competicions de bàsquet (grups de tres persones) i amb una total llibertat de regles de joc. L’esdeveniment va acompanyat de música en directe amb DJ, que marquen el ritme per als moviments de bàsquet

MICRÒFON OBERT

24 D'OCTUBRE I EL 7 DE NOVEMBRE

MERCAT DE COLLBLANC

Aquests dos dies posarem a disposició de tota la gent del barri un micròfon i un tema sobre el qual tota aquella gent que vulgui dir la seva, podrà fer-ho i ho registrarem, per a poder tenir l’opinió del barri.

L'HORA DEL CONTE

Del 27- 31 de novembre a les biblioteques Tecla Sala i Josep Janes de 18:00 a 19:00.

27 i 29 Biblioteca Josep Janes 28 i 30 Biblioteca Tecla Sala

Aquests dies tindrem l'oportunitat de conèixer les històries de la Naaku i d'en Konan amb els seus contes: El viatge d'en Konan i el diari de la Naaku.

HI HAVIA UNA VEGADA..

Classes d'alfabetització Fundació Akwaba


Els i les alumnes de les classes d'alfabetització faran un taller per a realitzar una història.

VOLS SER UNA BARRIO STAR??

16 D'OCTUBRE 18:00-19:00h

Plaça española

La tarda del 16 d'octubre a la plaça espanyola s'omplirà de música i ballarins, es farà una classe d'aerobic amb popurrí de moviments.

TALLER DE DANSA I TEATRE

19 I 2O D'OCTUBRE ( Teatre Ramón y cajal Ponts; Dansa a Xarxa) 17:00-19:00h

21 de novembre ( Plaza espanyola) Danses africanes

Ramón y Cajal i Xarxa

21 de Novembre plaza espanyola.

Aprofitant que venen en Tangara ( professor de danses africanes a i Madame Binate professora de teatre a Gonfreville; la costa d'ivori), ens faran uns tallers de dansa i teatre.

RECEPTARI

NENS I NENES DEL PROJECTE PONTS

Ramón y Cajal, Charlie Rivel i Pep Ventura.

Els nens i nenes de Ponts sortiran al carrer a buscar receptes de tot arreu!

EL BARRI EN UN MINUT

OMNIA FUNDACIÓ AKWABA

GENT GRAN DE OMNIA I CREA TV.

La gent gran d'òmnia i del projecte de CreaTV ens faran "mini-vídeos", per a ensenyar-nos el barri.

Street Basket: Drets humans a ritme de Pilota

Des de la Fundació Akwaba, pensem que l’esport és una bon mitjà creatiu per a la resolució del binomi espais de conflicte/espais de convivència.
Per això cada divendres durant els mesos d’octubre i novembre es realitzarà al parc de la Marquesa l’activitat Street Basquet coordinada pel projecte Xarxa de la Fundació Akwaba.

Street Bàsquet, associat a l’espai urbà, l’utilitza per promoure la convivència entre diferents cultures i grups urbans que conviuen en el mateix territori (tant entre iguals-joves, com entre grups de diferents edats-per exemple per canviar la concepció que la gent gran té sobre els joves que juguen en el parc i viceversa. És un esdeveniment molt dinàmic que uneix el bàsquet, la música i la cultura urbana.

La jornada consisteix en una tanda de competicions de bàsquet (grups de tres persones) i amb una total llibertat de regles de joc. L’esdeveniment va acompanyat de música en directe amb DJ, que marquen el ritme per als moviments de bàsquet. Aquest esdeveniment s’organitzarà vinculat a les jornades els divendres dels mesos d’octubre i novembre. Cada jornada tindrà un lema referent als Drets Humans i la seva execució en el barri Collblanc-La Torrassa.


Micròfon obert

Des d’Akwaba volem saber l’opinió del barri sobre les seves vivències amb els drets humans, per això durant els dissabtes del 15 d’octubre al 15 de novembre al mercat de Collblanc-La Torrassa s’obrirà un micròfon per a que totes les persones del barri pugin donar la seva opinió. Cada dissabte es presentarà un tema i totes les persones que vulguin podran fer sentir la seva veu. D’aquesta manera es tracta de generar debat i opinió pública sobre el tema dels Drets Humans, però des d’una vessant molt propera que permet una reflexió en primera persona i per tant un major gran de possibles transformacions.

No hay comentarios: